Många olika sidor av Nattis.

Godkväll kära beundrare. Jag förväntar mig att ni har lagt märke våran nya design. Låt mig säga såhär, det var inte det enklaste beslutet. Jag (Nattis) och Natli har en enorm samling på fabulösa bilder, att välja ut några få stycken var ett otroligt invecklat problem. Men jag vill gärna tro att det var så gud ville ha det.

Ikväll är mitt mål att inspirera er och dela med mig av mina favorit-outfits. Jag ser mig själv som en väldigt spontan homo-sapien med många olika sidor. Nedan får ni se bilder på mina absolut bästa fashionista dagar.
(Till varje outfit-bild medföljer en kort beskrivning.)

3."Den förvirrade Alice". Vissa dagar är jag förvirrad, som alla andra individer i den här världen. Dem dagarna känner jag för att köra på en stil-mix. 

2. Den kaxiga tuffingen. Jag misstänker att alla har någonsin haft en besvärlig dag. När jag går igenom en sån dag tycker jag om att ha en outfit som säger: "kom inte nära, idag är jag hårdkokt.".

1. Den mystiska skönheten. Det händer att jag anser mig själv som elegant och attraktiv, då vill jag gärna dölja lite av min skönhet. Ingen gillar att bli förföljd av tusentals kära beundare.